Direktlänk till inlägg 19 april 2007

Roomservice - vilken "Missover"

Av Sara - 19 april 2007 10:05

Jag blev så besviken igår när jag såg Roomservice. Carolina Gynnings lägenhet var superfin och hade verkligen potential. Hon tryckte flera gånger på att det som var viktigt för henne var att komma hem till en mysig lägenhet. Hon gillade inte minimalistisk stil, inte heller raka linjer eller kalt och stelt. Vad får hon?

Precis det hon förklarat att hon inte tycker om! Knappt ens det.

Hon fick två svarta bord, en målad pelare och skitkass möblering!

Detta tog dessutom 5 dagar att göra! Stackars Carolina, hon ville ha en mysig tvsoffa att komma hem till. Tyvärr känns inte mysfaktorn så hög när soffan står i köket. Istället får hon sitta vid sitt svarta matbord och titta på tv eller hänga i sin bar. Dom bygger alltså en bar till en tjej som dom själva beskriver som "Partypinglan som tröttnat på Stureplanslivet och istället blivit en hemmakatt som vill ligga på soffan och mysa under en filt".


Carolina ljög ungefär lika bra som andra personer som fått misslyckade makeovers. Hon envisades med att säga att hon tyckte att det var jättefint men man såg i hennes blick hur hon bittert ångrade att hon anmält sig till programmet. Som tur är så finns det en utväg! I Expressen står det att deltagarna måste skatta för möblerna dom fått i programmet. Vilket inte kanalen informerar om deltagarna om. Därför kan Gynning nu skylla på att hon inte vill skatta för makeovern utan lämna tillbaka möblerna (dom två svarta borden och den turkosa soffan) till Kanal 5. Sedan kan hon själv inreda lägenheten och göra den precis så fin och mysig som den skulle kunna vara.


 
 
Ingen bild

erica

20 april 2007 12:21

hej alla!
vet nån när roomservice går i repris...?
har försökt hitta det, men icke..
kram!

 
Ingen bild

Sara

20 april 2007 13:04

det går nog på helgen..eller förresten, det var nog Hello Africa jag såg..hmm...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 3 november 2007 12:27

Av Sara - 27 juli 2007 20:30

...ja så var man tillbaka från semestern. Jag känner mig dåligt motiverad att börja jobba, men vad ska man göra? Det är skönt att vara hemma igen i alla fall.   Imorgon ska jag på tjejfest och sedan blir det nog en runda på Helsingborgsfestivalen.  ...

Av Sara - 5 juli 2007 21:01

Av Sara - 2 juli 2007 19:42

Vi tog en sväng till Ullared i eftermiddag. Som vi fyndade! *Superglad* ...

Av Sara - 1 juli 2007 18:16

Att vara i en stuga vid havet när det är vackert väder!

Ovido - Quiz & Flashcards