Alla inlägg den 22 januari 2007

Av Sara - 22 januari 2007 19:15

Jag anser mig vara lycklig sambo. Men ibland så händer det att jag önskar att var singel. Tänk vad man går miste om liksom. Kolla så många härliga killar det finns där ute! MusikerSportintresseradeBilfantasterEller vad säger ni tjejer?

Av Sara - 22 januari 2007 14:11

Mitt hår måste vara en frisörs mardröm. Jag klipper inte topparna regelbundet som man uppmanas att göra. Precis som jag aldrig lyckas att använda tandtråd dagligen. Att det ska vara så svårt!! Däremot så färgar och plattar jag mitt hår ofta. Bra kombination. Förra gången jag skulle klippa mig bad jag min mamma att göra det. Hon ville inte först. "Hur svårt kan det va?" menade jag och gav henne saxen. Jo, tydligen ganska med tanke på att hon missade topparna med en sisådär sju centimeter! På några sekunder så gick jag från att ha haft lite längder till page. Det misstaget vill jag inte göra igen så jag ska gå till en frisör denna gången. Men eftersom det nu är fem månader sedan den incidenten utspelade sig så kommer väl frisören ta en titt på mina kluvna toppar och konstatera att minst fem centimeter måste bort. Jag är dömd till axellångt hår för livet.

Av Sara - 22 januari 2007 12:04

När jag vaknade imorse tittade jag ut genom fönstret, så där som man alltid gör när man vaknar, man kollar vad klockan är och vilket väder som råder. Senaste tiden har det varit grått, grått och grått. Men idag blev jag överraskad. Det var helt vitt utanför fönstret!Den väntade ovanligt länge i år, men nu har vintern kommit till vår gata.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards