Alla inlägg under mars 2007

Av Sara - 2 mars 2007 21:35

Sitter och lyssnar på min granne som spelar piano. Let it be, med The Beatles. Så vackert det låter. När vi får tillökning och större boende så ska jag införskaffa ett piano och ta några lektioner för att fräscha upp mina speltalanger. Sen ska jag lära (alternativt tvinga) våra barn att spela.

Av Sara - 2 mars 2007 18:48

Av Sara - 2 mars 2007 15:04

Det skulle inte skada dessa två att göra som Britney och checka in på Promises!

Av Sara - 2 mars 2007 14:56

Efter tre veckors bråkande om Anna Nicoles kropp blev det i onsdags bestämt att hon ska begravas på Bahamas. Hon kommer att begravas brevid sin son Daniel i Nassau's Lakeview Memorial Gardens idag. 300 av henns närmsta är inbjuda till mottagningen (som förväntas vara rosa, då rosa var Annas favoritfärg).

Av Sara - 2 mars 2007 14:33

Brads dotter Shiloh. Vilken snäcka!!

Av Sara - 2 mars 2007 12:20

Samtliga rubriker finns på Aftonbladets förstasida idag:18-åring inför rätta för dubbelmordet.Idag ska mannen berätta hur han dödade sina föräldrar. 18-årig kvinna hittad i buskage.Polisen misstänker att hon blivit våldtagen. Var i princip medvetslös när hon hittades av förbipasserande. Han blev skalperad.36-åring svårt misshandlad i gängkrig.Skola stängs på grund av rasism.Hitlerhälsningar hör till vardagen på skolan. Över 200 gripna.Staden ser ut som en krigszon.Skrämda köpenhamnare flyr från sina hem i centrala stan.Elev skallade lärare blodig.Fick inte komma in i klassrummet – gick till attack. Jag kände blodet rinna.Jag vågar inte gå ut ensam när det är mörkt.Svenska vapen ska döda i Irak.Sverige förser krigförande länder med vapen – trots förbud i lagen Exporten till USA har mångdubblats ”Vi skäms inte för vad vi gör.” 38-åring utsattes för mordförsök i Åkersberga. Knivskars i huvudet i samband med ungdsomsbråk Höggs ner av släkting. Familjefejden i Malmö fortsätter skörda offer. Högg ihjäl sina barn.Mördade sina fem barn – sen försökte hon ta sitt liv. Hade sex med fem elever. Lärarinnan greps av polisen i går.

Ovido - Quiz & Flashcards