Alla inlägg under januari 2007

Av Sara - 23 januari 2007 22:24

Idag har jag varit en duktig desperate housewife. Jag har tränat, tvättat, handlat, lagat mat och masserat min karl till sömns. Disken sparar jag. Måste ju ha något på schemat imorgon också!Peter checkade ut tidigt idag. Han brukar vara uppe med mig sent på kvällarna. Men idag körde han till Malmö efter jobbet för att gå på en intervju. Så jag förstår att han var lite trött. Jag hoppas att han får jobbet och den feta löneförhöjningen :) Det hade vatt najs! Håll tummarna!

Av Sara - 23 januari 2007 20:12

Nu har Carolina fått tummarna ur röva och börjat skriva i sin blogg! Det ryktas om att hon ska tipsa om recept på bland annat Milkshakes som är både goda och nyttiga. Det ser vi fram emot!

Av Sara - 23 januari 2007 16:19

Det finns dagar då man tycker livet är surt. Då är det kul att få mail som påminner en om att det finns folk som har det sämre. Tack Titti för bilden!

Av Sara - 22 januari 2007 19:15

Jag anser mig vara lycklig sambo. Men ibland så händer det att jag önskar att var singel. Tänk vad man går miste om liksom. Kolla så många härliga killar det finns där ute! MusikerSportintresseradeBilfantasterEller vad säger ni tjejer?

Av Sara - 22 januari 2007 14:11

Mitt hår måste vara en frisörs mardröm. Jag klipper inte topparna regelbundet som man uppmanas att göra. Precis som jag aldrig lyckas att använda tandtråd dagligen. Att det ska vara så svårt!! Däremot så färgar och plattar jag mitt hår ofta. Bra kombination. Förra gången jag skulle klippa mig bad jag min mamma att göra det. Hon ville inte först. "Hur svårt kan det va?" menade jag och gav henne saxen. Jo, tydligen ganska med tanke på att hon missade topparna med en sisådär sju centimeter! På några sekunder så gick jag från att ha haft lite längder till page. Det misstaget vill jag inte göra igen så jag ska gå till en frisör denna gången. Men eftersom det nu är fem månader sedan den incidenten utspelade sig så kommer väl frisören ta en titt på mina kluvna toppar och konstatera att minst fem centimeter måste bort. Jag är dömd till axellångt hår för livet.

Av Sara - 22 januari 2007 12:04

När jag vaknade imorse tittade jag ut genom fönstret, så där som man alltid gör när man vaknar, man kollar vad klockan är och vilket väder som råder. Senaste tiden har det varit grått, grått och grått. Men idag blev jag överraskad. Det var helt vitt utanför fönstret!Den väntade ovanligt länge i år, men nu har vintern kommit till vår gata.

Av Sara - 21 januari 2007 22:45

Ibland händer det att jag fördriver tiden med att spela på Xboxen. Jag tycker det är kul, men en sak stör mig. Varför är alltid "spelgubben" en kille? Det är endast på ett fåtal spel som man kan välja att vara en tjej, men då kan man välja mellan tio killar och endast två tjejer. Jag frågade Peter om han hade någon hobbyanalys på ämnet och fick svaret "det säljer väl inte". Vadå säljer väl inte? What´s up with that??

Av Sara - 21 januari 2007 19:26

För er som inte vet: Jag har det för jävla bra! Tack Peter!

Ovido - Quiz & Flashcards