Alla inlägg den 22 februari 2007

Av Sara - 22 februari 2007 14:56

1. Ja = Nej 2. Nej = Ja 3. Kanske = Nej 4. Vi behöver = Jag vill ha 5. Jag är ledsen, men... = Du kommer att få ångra det här 6. Vi behöver prata.... = Nu har du ställt till det... 7. OK, gör som du vill = Passa dig jävligt noga 8. Jag är inte alls arg = Klart jag är arg, din idiot. 9. Vad du är uppvaktande ikväll = Tänker du bara på sex?

Av Sara - 22 februari 2007 14:54

1. i 40-årsåldern = fyller 50 i år 2. äventyrlig = har legat med alla 3. vältränad = saknar bröst 4. medelmåttigt utseende = ful som stryk 5. vacker = patologisk lögnare 6. ständigt leende = går på droger 7. emotionellt säker = går på medicinering 8. feminist = fet 9. fri själ = knarkare 10. rolig = irriterande 11. new age = kroppshår på fel ställe 12. öppet sinne = desperat 13. utåtagerande = pinsamt högljudd 14. passionerad = sjaskigt fyllo 15. professionell = bitch 16. mullig = fet 17. något överviktigt = sjuklig fetma

Av Sara - 22 februari 2007 13:32

I tidningarna idag kan man läsa om detta trafik-kaos som snön har medfört. Vad var det jag sa?!! Skåningar ska hålla sig inne när det snöar! Bilarna har kört i diket. Bussar och tåg har varit inställda under natten och förmiddagen. Enligt Vägverket är det "Det värsta snöovädret i Skåne på 30 år." Känns som att varje gång det kommer lite snö så är det "Det värsta snöovädret i Skåne på 30 år."

Av Sara - 22 februari 2007 12:19

Portvin är ett vin som man serverar i porten. Har man inte någon port, kan man bjuda på det i trappuppgången eller i hissen. När man serverar torra viner bör man se till att det inte är tvärdrag eller att någon av gästerna råkar nysa, ty i sådana fall dammar vinet omkring i lägenheten. När man serverar ett torrt vin är det därför lämpligt att ha en dammsugare i beredskap. Om man själv ska bära hem sina flaskor från systembolaget gör man klokt i att köpa ett lättvin, så man inte får för mycket att kånka på. Till grillat och annat vidbränt kött serveras brännvin. Renstek sköljer man ner med renat. Saker som är svåra att säga när du druckit för mycket vin: - Oöverträffat - Innovativt - Preliminärt - Kvastskaft Saker som är väldigt svåra att säga när du druckit för mycket vin: - Västkustiskt - Konstitutionerad - Substantiera - Tillvägagångssätt Saker som är i stort sett omöjliga att säga när du druckit för mycket vin: - Tack, men jag vill inte ha sex. - Nej, ingen mer sprit för min del. - Ledsen, du är inte riktigt min typ.

Av Sara - 22 februari 2007 01:12

Jag framstår som en fjortis, jag vet! Men jag kan inte låta bli!! Vilket Ögongodis!

Av Sara - 22 februari 2007 00:22

SolstollarnaOförglömliga karaktärer som Knegoff, Ulla-Bella och Skumberg. Spelades in i Malmö 1987. Gästades av bland andra Samatha Fox, Pernilla Wahlgren och Lena PH. Sunes jul SVT:s julkalender 1991. Handlar om hur Sune och hans familj förbereder sig inför julen. Sunes Jul blev mycket uppskattad av tv-tittarna och sändes i repris 1996.Nöjesmassakern Underhållningsprogram från 1985. Programmet blev en tittarsuccé och det nionde avsnittet sågs enligt tittarmätningar av 4 732 200 personer! I programmet skapades komediklassiker som de tyska kockarna Werner och Werner.Helt apropå Sändes i SVT mellan 1985 och 1992. Programmen var nästintill dagsaktuella, i och med att de spelades in samma vecka som de sändes.S*M*A*S*H TV-komedi från 1990, regisserad av Hannes Holm och Måns Herngren. Einar Berg, Sveriges mest kände tennisspelare genom tiderna ska göra comeback och tränar därför med Alex, Sigge och Theo. Nilecity 105,6Handlar om Percy Nilegård som försöker driva en radiokanal på Katarina brandstation. I studion har radioprataren Glenn Killing många spännande gäster.

Ovido - Quiz & Flashcards